Mero

Fushë Kosovë

Rreth Mero

MERO vend që do ngelët në mendjen tuaj.
Ju mirëpresim të provoni diçka të vecantë, një ambient të këndshëm dhe unik.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Mero

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
046 990 990 046 990**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë