Metal-IN

Fushë Kosovë

Rreth Metal-IN

“Metal – IN” është kompani e themeluar në vitin 2011, e cila është e specializuar në prodhimin e rrjetave të salduara, mbajtësve kapriatë dhe shufrave nga çeliku.

Pas më shumë se 10 vite punë në Kosovë, ne mbulojmë të gjithë tregun e brendshëm. Produktet tona eksportohen në Shqipëri dhe Maqedoni të veriut dhe së shpejti në Bashkimin Europian.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Metal-IN

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Telefoni
048 900 414 048 900**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë