Metal Innovation

Malishevë

Rreth Metal Innovation

Në Metal Innovation, ne jemi të përkushtuar për të ofruar mjeshtëri të jashtëzakonshme. Artizanët dhe teknikët tanë zotërojnë një kuptim të mirë të punimit të metaleve dhe janë të përkushtuar të bëjnë gjëra të bukura që rregullojnë hapësirën tuaj.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Metal Innovation

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Telefoni
049 445 686 049 445**** Shfaq
Vendndodhja
Malishevë