Metal Kosova

Ferizaj

Rreth Metal Kosova

Metal Kosova është themeluar në vitin 1999 si një kompani private në Ferizaj, Kosovë, Ajo u themelua nga Abdurrahman Behluli, eksperienca e punës të së cilit me konstruksione të çelikut e ndihmoi atë të përballet me shumë sfida e vështirësi si një biznes i ri.  

Sot Metal Kosova numeron me shume se 100 punetore, 25 kamione transporti, 20 auto – vinca, sharr per prerjen e profilave te celikut, CNC plasma, makineri per eskavimin e dheut si:

12 kamion, Renault Kerax 24m3, tipper, 2009

2 Luge ngarkues Liebherr 4m3 capacity

4 Excavator Liebher Caterpillar 25 to 44 tons capacity

2 Buldozers

3 Bucket truck lifts

1 transporter special per transportimine  mjeteve te rënda

Misioni i kompanisë është: projektimi dhe prodhimi i konstruksioneve të çelikut me cilësi të lartë, transporti ndër-kombëtar, shërbimet me auto vinça, importi i paneleve të kulmit dhe murit, eskavimi i dheut.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Metal Kosova

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Telefoni
044 378 945 044 378**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj