Metal Tech

Fushë Kosovë

Rreth Metal Tech

Fabrike e prodhimit te mobiljeve dhe interierit.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Metal Tech

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
048 411 117 048 411**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë