METTRO STUDIO

Prishtina

Rreth METTRO STUDIO

Mettro Studio është një kompani e prodhimit të videove që është e specializuar në krijimin e përmbajtjes video për platformat e mediave sociale. Nga zhvillimi i konceptit dhe para-prodhimi deri te xhirimet dhe montimet, Mettro synon të sjellë receta arti, DIY dhe gatimi në shtëpi si përvoja të këndshme për të gjitha familjet.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga METTRO STUDIO

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Krijues dixhital
Telefoni
049 46 46 93 049 46 4**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina