Mikkena Global

Prishtina

Rreth Mikkena Global

Në Mikkena, ne përpiqemi të ofrojmë përvoja rrjeti që transformojnë mënyrën se si njerëzit lidhen, punojnë dhe jetojnë. Duke sfiduar kompleksitetin e qenësishëm në epokën e Cloud + 5G + AI, zgjidhjet tona fuqizojnë lidhjet që kanë më shumë rëndësi – nga arsimi te kujdesi shëndetësor deri tek bankat e sigurta. Angazhimi ynë është të avancojmë rezultate reale për ekipet e rrjetit dhe çdo individ të cilit i shërbejnë. 

Misioni

Kur bëhet fjalë për inovacionin, përkushtimin dhe kreativitetin, ekipi ynë udhëheq me shembull. Çdo ditë, ata realizojnë misionin tonë duke përqafuar këto vlera thelbësore.

Të qenit i guximshëm

Ne ndjekim thjeshtësinë. Ne sfidojmë status quo-në, duke përfshirë sfidimin e vetvetes. Ne përqafojmë ide të ndryshme dhe ndryshimin që ato sjellin. Kjo është ajo që të jesh i guximshëm është mbi të gjitha. 

Ndërtimi i besimit

Kur bëhet fjalë për inovacionin, përkushtimin dhe kreativitetin, ekipi ynë udhëheq me shembull. Çdo ditë, ata realizojnë misionin tonë duke përqafuar këto vlera thelbësore. 

Ofrimi i përsosmërisë

Suksesi ynë përcaktohet nga suksesi i klientëve tanë. Ne themi atë që duam dhe marrim iniciativën, kështu që ju mund të mbështeteni tek ne për t’i kryer gjërat.

Ne jemi të shtyrë nga përvoja

Ne përpiqemi të ofrojmë një përvojë të thjeshtuar për ata që drejtojnë rrjetet dhe ata që varen prej tyre. Ne jemi të përqendruar vazhdimisht në vendosjen e klientëve tanë – arkitektët e rrjetit, ndërtuesit dhe operatorët – në qendër të gjithçkaje që bëjmë, në mënyrë që klientët e tyre – ekipi që lidhet në Zoom, bashkëpunëtori që përdor një skaner në një dyqan, studenti gjatë klasa online – jeni sa më të lumtur dhe produktiv. Gjithçka fillon me inovacionin e softuerit. Nga Junos te Apstra dhe Paragon te Mist AI, ne shtyjmë zarfin mbi parashikueshmërinë, programueshmërinë, automatizimin dhe njohuritë. Duke e bërë përvojën përparësinë kryesore, ju mund të ndërtoni rrjete të shkathëta që tejkalojnë pritjet e klientëve. 

Lidhja e botës ku ka më shumë rëndësi

Kur bëhet fjalë për përgjegjësinë sociale, ne po udhëheqim me shembull. Si një kompani globale, është jetike që të rritemi për të mbështetur njerëzit tanë, për të mbrojtur planetin dhe për të mbështetur parimet më të larta etike.

Nga qëllimet tona të gjelbra dhe zinxhiri i furnizimit i drejtuar nga integriteti, te ndryshimet tona operacionale dhe programet e ndihmës filantropike, ne po vendosim standardet për sektorin tonë.

Inxhinieroni hapin tuaj të ardhshëm

Lidhjet e shkëlqyera fillojnë me njerëz të mëdhenj. Nga inxhinierët dhe analistët, te menaxherët e shërbimeve dhe tregtarët, në Mikkena, ne duam talentin e ri më të mirë për të ndihmuar zhvillimin dhe rritjen e biznesit tonë. Ne e quajmë këtë Rruga Mikkena.

Ne jemi të përkushtuar të sigurojmë një kulturë bashkëpunuese dhe të ushqyerit, të ndërtojmë një fuqi punëtore të larmishme dhe gjithëpërfshirëse dhe të ofrojmë përfitime që e bëjnë jetën e punonjësve tanë më të mirë. 

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Mikkena Global

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Teknologji
Telefoni
049 100 819 049 100**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina