Mileniumi i Ri

Podujeva

Rreth Mileniumi i Ri

Shërbimi profesional dhe i shpejtë, ushqimi i freskët, servuar dhe dekoruar me shije të veçantë, në një atmosferë familjare të ngrohtë

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Mileniumi i Ri

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
044 101 008 044 101**** Shfaq
Vendndodhja
Podujeva