Minna Fashion

Çagllavicë

Rreth Minna Fashion

MINNA Fashion është themeluar në vitin 2006 nga Muhamed Salihu dhe Vjollca Salihu. Fillimi i kompanisë ka ndodhur në Gjilan të Kosovës me një dyqan të vogël.
Aktualisht, selia e MINNA Fashion ndodhet në Prishtinë, Kosovë. Biznesi tani krenohet me ekspozitën më të madhe ekskluzive në Ballkan, duke u shërbyer klientëve në më shumë se 100 tregje të ndryshme përmes shitjeve. Mbi 120 punonjës të përkushtuar ndihmojnë në këtë përpjekje. Për më tepër, krijimet tona zënë vendin qendror në ngjarje të rëndësishme ndërkombëtare.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Minna Fashion

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Dizajnim & Markë mode
Telefoni
048 801 074 048 801**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë