Mobilshop

Gjakovë

Rreth Mobilshop

Me një pervojë 15 vjeçare në këtë fushë jemi munduar gjithmonë të jemi sa më korrekt me klientet tanë. Moto dhe synimi i jonë ka qenë që gjithmonë të i mundësojmë çmimet dhe ofertat më të lira dhe më të mira në treg.

Tek Mobilshop Ari ju mund të gjeni shumë lloje të iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei e të tjera. Në qoftë se telefoni juaj ka probleme të ndryshme, ne gjithashtu mund që ta kryejmë edhe servisimin e tij, ose edhe mundësin e dekodimit.
Tek ne punën e bëjmë me shumë dashuri dhe sinqeritet.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Mobilshop

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
045 584 246 045 584**** Shfaq
Vendndodhja
Gjakovë