MOKNE

Prishtina

Rreth MOKNE

Kompania Mokne shpk është kompani e re prodhuese e cila aktivitet primar e ka ujin natyral te amballazhuar .

Ne besojmë në njohjen dhe shpërblimin e punonjësve të jashtëzakonshëm, dhe ofrojmë mundësi për rritje dhe avancim brenda kompanisë sonë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga MOKNE

Reklamim & Marketing
18 Shtator, 2023
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Menaxher/e i/e Marketingut
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
8 Shtator, 2023
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Industria
Prodhim & Fabrikë
Vendndodhja
Prishtina