Molitoria

Vushtrri

Rreth Molitoria

Çfarë bëjmë ne?

Molitoria ka traditë prej vitit 1954.
Ajo është furnizues dhe prodhues më i madh në rajon i miellit dhe biskotave nga gruri me kualitet të lartë. Aktualisht ka një numër të madh të punësuar të cilët angazhohen për përmbushje të nevojave të konsumatorëve.
Kapaciteti ditor i përpunimit të grurit është qindra ton nga të cilat prodhohet miell dhe nga mielli prodhohen biskota sipas standardeve më të larta ISO dhe HACCP duke përfshirë standardin më të lartë në botë të sigurisë ushqimore FSSC 22000, IFS dhe BRC.

Molitoria furnizon tregun e Kosovës me furnizime të miellit dhe biskotave me shumicë dhe pakicë si furrat e bukës, markete dhe mini markete. Përveç shtijeve brenda në Kosovë, si prodhues kryesor i miellit dhe biskotave, Molitoria eksporton edhe jasht vendit.

Molitoria momentalisht është duke bashkëpunuar me në numër shumë të madh biznese të mëdha, të mesme dhe të vogla.

Molitoria prodhimin e miellit e trajton si produkt strategjik për mirëqenien dhe sigurinë ushqimore të të gjithë qytetarëve të Kosovës si në askeptin e sigurisë së sasisë e poashtu edhe në atë të sigurisë së kualitetit.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Molitoria

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Themelimi
1954
Telefoni
045 888 444 045 888**** Shfaq
Vendndodhja
Vushtrri