Moneta Kosova

Prishtina

Rreth Moneta Kosova

Moneta është institucion financiar jobankar (IFJB), kompani lidere në Kosovë me seli në Prishtinë, e specializuar në ofrimin e shërbimeve financiare.
E licencuar nga Banka Qendrore e Kosovës dhe MoneyGram International, Moneta ofron shërbimet e transferit të parave, shërbimin e pagesave nëpërmjet rrjetit të saj të agjentëve, anembanë Kosovës.
Moneta është ndërtuar në politika dhe procedura efektive dhe operon me një personel profesional.
Bordi i drejtorëve dhe ekipi udhëheqës përbëhet nga një personel i përkushtuar dhe profesionist dhe kjo ështe ajo që e dallon Moneta-n në ofrimin e shërbimit më kualitativ me përkushtim të lartë ndaj klientëve tanë.
Moneta gjithashtu operon në Maqedoninë e Veriut, Serbi dhe Mal të Zi.
Sot, Moneta MoneyGram shërben me miliona njerëz anembanë botës.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Moneta Kosova

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shërbime Bankare dhe Financiare
Telefoni
044 602 102 044 602**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina