Mono Lounge Bar

Prishtina

Rreth Mono Lounge Bar

Vend ideal për kafe në mëngjes, drekë dhe kokteje në mbrëmje. Ushqim i shijshëm dhe i shëndetshëm në një ambient të ngrohtë.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Mono Lounge Bar

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
043 550 050 043 550**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina