MONUNI

Gjilan

Rreth MONUNI

MONUNI u themelua në 1 nëntor 1996 me një çantë të vetme mjekësie veterinare dhe pasion për të krijuar ndikim që ka rëndësi. Duke filluar si farmaci veterinare, ne bëmë të pamundurën që fermerëve në Kosovë t’u sigurohen produkte adekuate dhe kafshët e tyre të marrin trajtimin e nevojshëm.

Të njëjtat vlera na shoqërojnë edhe sot e kësaj dite. Sinqeriteti, përkushtimi, integriteti i pakompromis dhe guximi për të ofruar më të mirën e aftësive tona, janë pjesë e përjetshme e kulturës sonë. Sot, bazuar në këto vlera, gama jonë e shërbimeve është zgjeruar dhe lista jonë e produkteve është zgjatur. Aty ku plotësimi dhe tejkalimi i nevojave të klientëve tanë është ajo që na shtyn më tej.

Galeria e fotove

Agrokultura si pjesë e kulturës tonë - Enver Sherifi

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga MONUNI

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Bujqësi & Mjedis
Madhësia e Kompanisë
80 punonjës
Themelimi
1996
Telefoni
+383 (0) 280 329 981 +383 (0) 280 329**** Shfaq
Vendndodhja
Gjilan