Moonvibe

Fushë Kosovë

Rreth Moonvibe

MoonVibe kompani e specializuar në fushën e telemarketingut ofron rroga të larta, bonuse atraktive dhe ambient cilësor pune.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Moonvibe

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Telekomunikim
Telefoni
049 386 103 049 386**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë