Motilokal.com

Prishtina

Rreth Motilokal.com

Motilokal.com është media më e vizituar në botë në gjuhën shqipe për parashikimin e motit me miliona vizita në muaj. Përveç këtij shërbimi, lexuesi ynë aty mund të informohet për lajmet lidhur me ndryshimet klimatike, ambientin, të rejat shkencore, shëndetësinë, reportazhet për bukuritë e botës shqiptare dhe asaj së egër. Saktësia në parashikimin e motit dhe temat e larmishme nga fushat e lartpërmendura e kanë bërë motilokal.com si referencën kryesore të motit për të gjithë shqiptarët kudo që ata ndodhen.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Motilokal.com

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Gazetari, Shtyp & Media
Vendndodhja
Prishtina