Motrat Binjake Restaurant

Çagllavicë

Rreth Motrat Binjake Restaurant

Ne ju ofrojmë kuzhinë autentike me shije tradicionale në një ambient modern, si dhe një kënd të brendshëm lojërash. Kuzhinierët tanë profesional përdorin përbërësit më të mirë për të krijuar një shumëllojshmëri të gjerë pjatash tradicionale. Stafi ynë miqësor është gjithmonë i lumtur të ndihmojë me çdo pyetje ose kërkesë të veçantë. Shpresojmë t’ju shohim së shpejti në restaurantin tonë për një eksperiencë të shijes së paharrueshme.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Motrat Binjake Restaurant

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Themelimi
2022
Telefoni
044 45 45 45 044 45 4**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë