My Toys

Prishtina

Rreth My Toys

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar lodra të cilësisë së lartë. Kompania jonë ka një gamë të gjerë lodrash për të gjitha moshat. Ne punojmë me prodhuesit kryesorë për të siguruar që lodrat tona të jenë të sigurta, të qëndrueshme dhe të cilësisë më të lartë.
Ne e kuptojmë se koha e lojës së fëmijëve nuk ka të bëjë vetëm me argëtimin, por edhe me mësimin dhe zhvillimin. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë një shumëllojshmëri lodrash edukative që ndihmojnë fëmijët të zhvillojnë aftësitë njohëse, sociale dhe motorike.
Rrjeti ynë i shpërndarjes është efikas dhe i besueshëm, duke siguruar që porosia juaj të dorëzohet menjëherë dhe me efikasitet. Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit është gjithmonë i disponueshëm për t’iu përgjigjur çdo pyetjeje ose shqetësimi që mund të keni në lidhje me produktet ose shërbimet tona.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga My Toys

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
048 525 220 048 525**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina