N.T.P YLLITERM

Lipjan

Rreth N.T.P YLLITERM

N.T.P YLLITERM është fabrikë për prodhimin e kaldajave për ngrohje qendrore, kaldajave të kapaciteteve të ndryshme si dhe depozita të naftës dhe LPG të kapaciteteve të ndryshme.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga N.T.P YLLITERM

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Energji & Shërbimet Komunale
Telefoni
044 350 100 044 350**** Shfaq
Vendndodhja
Lipjan