NADIRA KIKA

Prishtina

Rreth NADIRA KIKA

“Ngritni garderobën tuaj me koleksionin tonë të sofistikuar”

Marka jonë e veshjeve ofron një koleksion të pjesëve të sofistikuara dhe elegante që do të lartësojnë veshjet tuaja. Ne besojmë se veshja jo vetëm që duhet të duket e mrekullueshme, por duhet të pasqyrojë edhe vlerat dhe besimet e atij që i vesh. Kjo është arsyeja pse koleksioni ynë është dizajnuar me stile të përjetshme dhe materiale me cilësi të lartë që do t’i rezistojnë kohës. Pjesët tona janë perfekte për raste të veçanta dhe çdo kohë që dëshironi të lini një përshtypje të qëndrueshme. Veshjet tona të sofistikuara mund të lartësojnë stilin tuaj.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga NADIRA KIKA

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Dizajnim & Markë mode
Telefoni
045 900 905 045 900**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina