Natyra SHPK

Podujeva

Rreth Natyra SHPK

Natyra SHPK ofronë shërbime të përshtatshme dhe me kosto efektive për grumbullimin e mbeturinave jo të riciklueshme ose mbeturinave ushqimore të prodhuara nga biznesi juaj. Kamionët tanë operojnë çdo ditë në të gjithë Podujevën dhe mund të caktohen në një program që plotëson kërkesat e bizneseve tuaja.Heqja e mbeturinave mund të jetë në baza telefonike ose të planifikuar deri në shtatë ditë në javë.
Andaj ftojmë të gjitha bizneset të bëhen mik me Natyren dhe së bashku ta ruajm ambientin.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Natyra SHPK

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Bujqësi & Mjedis
Telefoni
038 570 300 038 570**** Shfaq
Vendndodhja
Podujeva