Ndal Tech

Prishtina

Rreth Ndal Tech

“Ndal Tech” është një kompani e specializuar në ofrimin e produkteve të sigurisë dhe të teknologjisë, duke përfshirë kamera dhe paisje të tjera të sigurisë dhe TI-së për klientët e saj. Ne ndërtojmë marrëdhënie të gjata dhe të qëndrueshme me klientët duke u ofruar zgjidhje të personalizuara, të sigurta dhe inovative për nevojat e tyre të sigurisë dhe TI-së.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Ndal Tech

Teknik IT
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Teknologji
24 Korrik, 2023
I vlefshëm deri më: 24 August, 2024
Industria
Shërbimi & Mbështetja e Klientit
Telefoni
049 571 006 049 571**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina