Nelt Group

Lipjan

Rreth Nelt Group

Pas 30 vitesh zhvillimi, Nelt Group u bë një markë tregtare për një sistem të suksesshëm biznesi. Punonjësit, ambasadorë të vlerave të Nelt, kontribuan për këtë dhe fituan besimin dhe mbështetjen e partnerëve në të gjitha tregjet ku operon Nelt Group.

Biznesi i Grupit bazohet në parimet e biznesit etik, të përgjegjshëm dhe të qëndrueshëm dhe synon të kontribuojë në zhvillimin e komunitetit lokal dhe më gjerë. Strategjikisht, ajo mbështetet në tre shtylla: shpërndarja, logjistika dhe zhvillimi i biznesit në tregjet e Afrikës.

VIZIONI DHE VLERA JONË

“Ne jemi kompania NUMËR NJË në ofrimin e zgjidhjeve të plota në shërbimet e shpërndarjes dhe logjistikës.”

Përmes ofrimit të sigurt dhe të shpejtë të produkteve me cilësi të lartë, ne përmirësojmë cilësinë e jetës së njerëzve në tregjet e Evropës dhe Afrikës ku operojmë.

Në punën tonë, ne mbështetemi në mentalitetin fitues, inovacionin, pronësinë, perspektivën afatgjatë dhe mentalitetin e kujdesshëm. Ne përdorim teknologji moderne dhe ndërtojmë partneritete me liderë globalë nga fusha adekuate të biznesit.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Nelt Group

Përfaqësues/e Mjekësor/e
Deçan
Kohë e plotë (Full Time)
Shëndetësi & Mjekësi
5 Shtator, 2023
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Shitje
29 Gusht, 2023
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Shitje
29 Gusht, 2023
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Agjent/e të Shitjes
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
29 Gusht, 2023
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Industria
Logjitstikë & Furnizim
Vendndodhja
Lipjan