Neu Plast

Gjakovë

Rreth Neu Plast

Kompania NEU PLAST është themeluar në vitin 2022 në Gjakovë, nga CAK GROUP. Aktualisht është njëra nga kompanitë lidere në Republikën e Kosovës, në fushën e prodhimit të dyerve dhe dritareve të plastikës. Fabrika e Dyerve dhe Dritareve NEU PLAST do të operojë në tregun Europian dhe Amerikan.

Standarde Europiane të prodhimit dhe makina punuese të teknologjisë së fundit! 

ortofoli ynë i larmishëm përfaqëson përvojën e ndërtimit të mbështetur nga një pasion për teknologjitë cilësore dhe të jashtëzakonshme të industrisë së shërbimit ndaj klientit.

SAKTESI

Teknologjia më e fundit e paisjeve tona, mundëson saktësin deri në 100%.

Profesionalizem

Kemi bashkuar ekipin më të mirë që të projektojmë dizajne bashkëkohore.

PARTNERITET

Kemi krijuar partenirtet me shumë kompani lidere në tregun tonë të ndërtimit.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Neu Plast

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
044 551 051 044 551**** Shfaq
Vendndodhja
Gjakovë