N’Hije Restaurant

Drenas

Rreth N’Hije Restaurant

Shtëpi e krijimeve të bukura dhe historive që i’a vlen të tregohen!

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga N’Hije Restaurant

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
044 709 229 044 709**** Shfaq
Vendndodhja
Drenas