Nica Group

Shtime

Rreth Nica Group

Kush jemi ne?
Nica Group ka qenë e pranishme në tregun e gjerë për 10 vjet, por tani është në tregun tonë që nga qershori, me fabrikën e re të madhe në Shtime – Kosovë, Zvicër dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Me makineritë SCM më moderne dhe më inovative, ne jemi në treg për të prodhuar atë që ju nevojitet. Me njohurinë, besueshmërinë dhe cilësinë, ne arrijmë atë që e ka bërë emrin e kompanisë sonë unike dhe udhëheqëse në dizajn.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Nica Group

Nuk ka punë të disponueshme.