NOTA HOME Mobileria

Çagllavicë

Rreth NOTA HOME Mobileria

NOTA brillant është kompani e regjistruar e cila është formuar në vitin 1968. Ne jemi lider në Kosovë dhe profesional për tekstil shtëpiak. Perdet, tepihët, tepisonat dhe mbulesat janë artikujt tanë kryesorë të cilat janë edhe sipas standardeve ndërkombëtare. Ne kemi gjithashtu disa ekskluzivitete si për shembull brendin numër një në botë të perdeve “brillant” etj. Importojmë tepih nga gjashtë shtete të botës

NOTAbrillant me përvojën gati 50 vjeçare e kanë fjalën e fundit për perde. Ofrojmë me mijëra modele dhe kualitete të perdeve. Punojmë me porosi çdo dizajn të perdeve dhe i montojmë ato. Kemi referencat më të mira nga klientët tonë që kemi rregulluar shtëpitë e tyre, banesat, restorantet, deri te hotelet luksoze.

NOTAbrillant konsumatorëve nuk ju lë asnjë dëshirë hapur sepse te ne gjeni një asortiman marramendës të tepihëve të çdo lloji. Ndoshta një asortiman i cili është më i madhi në Evropë. Të gjitha kualitet e tepihëve, prej klasikes, antikes e deri te më modernet.

Ofrojmë shumë lloje të tepisonave dhe të kualiteteve të ndryshme të cilat edhe i montojmë në mënyrë profesionale, ofrojmë tepihë dhe perde me motive te DISNEY dhe shitjen e tyre e bën me licencë, por edhe motive tjera për dhoma të fëmijëve dhe të rinjëve.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga NOTA HOME Mobileria

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
049 601 106 049 601**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë