N’Pika Shop

Prishtina

Rreth N’Pika Shop

Blerja është një pjesë e rëndësishme e jetës dhe ne e dimë këtë më mirë se kushdo. Ne kemi parë se sa e vështirë është për njerëzit që të prezantojnë veten siç duhet kur nuk ka mundësi nga të cilat ata të zgjedhin.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga N’Pika Shop

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Vendndodhja
Prishtina