Nuka Home

Çagllavicë

Rreth Nuka Home

Nuka Home është themeluar në vitin 1952 në qytetin e Mitrovicës.

Në fillim aktivitetin e kishte ushtruar në një puntori të vogël.

Nuka Home ka një traditë të vjetër familjarje duke ndikuar kështu në një rritje të shpejtë në industrinë e Tekstilit.

Nuka Home tani ka zgjeruar veprimatarinë e saj duke shtuar produkte të reja për klientët si: Tepih, Perde, Mobilie, Lindja e Hoteleve, produkte të banjos, Aksesor dhe sektorit bazik i tekstilit me shumë produkte të reja.

Nuka Home ka 4 pika shitëse, Mitrovice, Çagllavicë, Prishtinë (Qendra Royal Mall) dhe Fushë Kosovë.

Së fundmi Nuka Home ka dhe dyqanin më të ri në Mal të zi më saktësisht Kotorr.

Nuka Home ka edhe fabriken e prodhimit me tekonologjinë e fundit, fabrika gjindet në qytetin e Mitrovicës dhe bën prodhimin e produkteve si Set çarçafësh, Jorgan, Jastëk, Mbulesa, Shilte dhe shume produkte tjera.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Nuka Home

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
046 551 111 046 551**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë