NZB BASHKIMI

Fushë Kosovë

Rreth NZB BASHKIMI

Historiku i kompanisë

Ndëmarrja zejtare dhe banesore “Bashkimi” – Prishtinë është themeluar që nga viti 1980 si subjekt i parë ekonomik në Kosovë për kryerjen e punëve zejtare. Forma e organizimit afarist është e sistemit kooperativisht te zejtarëve të pavarur të profileve të ndryshme zejtare dhe shërbyese, Menaxhimi I ndërmarrjes bëhet nga struktura të kualifikuara dhe profesionale të bashksisë punuese të cilët janë në marrëdhënie të pacaktuar pune dhe përbëhet nga:

Shërbimi teknik, me 1 ingjinjer të ndërtimtareise, 1 ingjinier të arqitektures dhe 3 teknik për përcjelljen e punëve zejtare.
Shërbimi financiar-komercial, 3 ekonomist të diplomuar dhe 3 operator financiare
Shërbimi juridik, 2 jurist të diplomuar,
Shërbimet e përbashketa, 3 punëtor, të sistemuar në punë të ndryshme
Operativa teknike përbëhet nga zejtarët e pavarur të profileve të ndryshme: Muratorë, latues, Zdruktar, qeramist, parketar, instalues të ujit dhe kanalizimit, të nxemjes qendrore, elektricist, hidro dhe termo isolator, fasader dhe moler te kualifikuar etj.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga NZB BASHKIMI

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
044 123 464 044 123**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë