Oberal

Fushë Kosovë

Rreth Oberal

Oberal Group është distributor dhe prodhues në sektorin e interierit.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Oberal

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Arkitekturë & Inxhinieri
Telefoni
045 108 020 045 108**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë