OFFICE SHOES

Prishtina

Rreth OFFICE SHOES

OFFICE SHOES, pasi u themelua në vitin 1996, është rritur në një zinxhir të specializuar ndërkombëtar të markave të ndryshme te kepucëve me më shumë se 180 pika shitje në qytete të ndryshme në vendet Europiane si: Kosovë, Republikë Çeke, Poloni, Slloveni, Kroaci, Bosnjë dhe Hercegovinë, Mal të Zi, Maqedoni të Veriut etj.

Dyqanet OFFICE SHOES sikurse Dyqani Online ofrojnë një gamë të gjërë të markave të njohura të cilat vazhdimisht përditësohen më modele dhe marka të reja.

Do të dëshironim t’ju ftonim të na vizitonit ne dyqanet tona!

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga OFFICE SHOES

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Telefoni
049 111 277 049 111**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina