Ohar Med

Prishtina

Rreth Ohar Med

Oharmed kompani me produkte dhe paisje mjekesore, si perfaqesues dhe distributor I shume kompanive nga Amerika, Turqia dhe vende te tjera te Europes.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Ohar Med

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Telefoni
049 999 926 049 999**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina