Opal Dent

Prishtina

Rreth Opal Dent

E hapur në Prishtinë, Opal Dent ndodhet në pjesën më ekskluzive të qytetit. Klinika jonë ofron gamën e plotë të trajtimeve dentare me çmime të përballueshme të gjitha në përputhje me standardet më të larta dentare të BE-së. Ne jemi të specializuar në implantet dentare, përmirësimin e buzëqeshjes, kurora dhe fasetat me teknologjitë më të fundit dentare, të kryera nga praktikues me përvojë dhe të përkushtuar që flasin rrjedhshëm anglisht me mbi 20 vjet përvojë.

Ne jemi të pajisur me risitë më të fundit në teknologjinë dhe teknikat dentare, si kirurgjia Piezo (ultrasonike). Kjo është e ardhmja dhe ofron një numër aplikimesh në stomatologji për trajtime pa dhimbje dhe pa trauma në:

  • Nxjerrja e dhëmbëve
  • Periodontikë (sëmundje të mishrave të dhëmbëve)
  • Implantologji dentare dhe shartim kockash

Në klinikën tonë ju mund të keni trajtimin më delikat në një mjedis pa stres dhe miqësor.

Ne përshtatemi lehtësisht me nevojat tuaja!

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Opal Dent

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Telefoni
049 100 345 049 100**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina