Optika Daci

Prishtina

Rreth Optika Daci

Optikë dhe Orëtarë e themeluar ne vitin 1906.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Optika Daci

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Themelimi
1906
Telefoni
048 828 384 048 828**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina