Ora Education

Prishtina

Rreth Ora Education

Ora Education është institucion parashkollor i licencuar nga MASHT-i që ofron edukim dhe përkujdesje të fëmijëve 1 deri 6 vjeç në një mjedis të sigurt, të respektueshëm dhe gjithëpërfshirës që ndërton një themel për të mësuarit gjatë gjithë jetës. Jemi në kërkim të edukatoreve të motivuara që inspirojnë një komunitet të gjallë dhe inovativ të të mësuarit të përkushtuar në kërkime, krijimtari dhe bashkëpunim të ngushtë me fëmijët. Bëhu edhe ti pjesë e këtij stafi të mrekullueshëm që nxit suksesin dhe vlerëson përkushtimin.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Ora Education

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Edukim & Trajnim
Telefoni
048 690 069 048 690**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina