Orbico

Graçanicë

Rreth Orbico

Grupi Orbico është distributori kryesor i një numri të madh të brendeve botërore të cilësisë së lartë dhe të njohura globalisht, të cilat paraqesin një asortiment të gjërë, duke filluar nga produktet e bukurisë dhe kujdesit personal, produkteve ushqimore dhe jo-ushqimore, teknikë dhe aparate elektrike, produkte farmaceutike, lodra, tekstil, cigare, si dhe produkte të vajrave motorike.

Një gamë e tillë e gjerë dhe e larmishme e brendeve dhe produkteve, kërkon fleksibilitet të nivelit më të lartë, aftësi të përshtatjes ndaj ndryshimeve të vazhdueshme, organizatë fleksibile dhe të përshtatshme, si dhe investime në zhvillimin e vazhdueshëm të njerëzve dhe brendeve.

Qëllimi jonë është të gjenerojnë rritje të qëndrueshme të biznesit, të krijojmë vlera shtesë për partnerët tanë të biznesit dhe të brendeve në portfolion tonë. Konsumatorët tanë janë të gjithë pjesëmarrësit e njohur dhe relevant në treg, duke filluar nga zingjirët e mëdhenj ndërkombëtar, zingjirët lokal të shitjes me pakicë, shitësit me shumicë, farmacitë, tregtarët e pavarur lokal, sipërmarrësit B2B dhe kanalet e shitjës së specializuar. Prandaj, Orbico është pikërisht partneri juaj i punës, i cili përmbush nevojat e partnerëve të vet të biznesit me përzierje optimale të ofertës së produktit, shërbimeve, fleksibilitetit dhe njohurive lokale.

Me një ekip të ekspertëve profesional të pasionuar dhe të përkushtuar,  ne ofrojmë zgjedhje të plotë dhe gjithëpërfshirëse për shitje, shërbime të logjistikës, marketingut dhe menaxhimit të brendeve në kuadër të portfolios sonë. Në punën dhe veprimet tona,  në jemi të drejtuar nga Vizoni, Misioni, Parimet dhe Vlerat.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Orbico

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
049 778 544 049 778**** Shfaq
Vendndodhja
Graçanicë