Ordinanca Fresh Dental

Gjakovë

Rreth Ordinanca Fresh Dental

Ordinanca Stomatologjike Fresh Dental, ofron të gjitha shërbimet dentare dhe estetike me një staf profesional.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Ordinanca Fresh Dental

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Telefoni
044 580 470 044 580**** Shfaq
Vendndodhja
Gjakovë