Ordinanca Jeta

Fushë Kosovë

Rreth Ordinanca Jeta

Ne ofrojmë shërbime të mjekësisë familjare për fëmijë, të rritur dhe të moshuar, duke filluar nga vizitat mjekësore, injeksionet, infuzionet IV dhe IM, pastrim i plagëve, vënie e kateterit etj

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Ordinanca Jeta

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Vendndodhja
Fushë Kosovë