Oriental Mushrooms LLC

Lipjan

Rreth Oriental Mushrooms LLC

Kompania Oriental Mushrooms L.L.C për nevojat e saja për industrinë e prodhimit të ushqimit për fabriken prodhuese për kultivimin e kërpurdhave kultura bujqësore: Eryngii në Fshatin Banullë, Lipjan, ku pjesa më e madhe e vëllimit të prodhuar eksportohet në zonën e BE-së, ndërsa pjesa tjetër shitet në tregun vendas dhe atë fqinj.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Oriental Mushrooms LLC

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Vendndodhja
Lipjan