Oxygen Restaurant

Gjakovë

Rreth Oxygen Restaurant

Përveç ushqimit të shijshëm dhe pamjes së mrekullueshme, mikëpritja është një nga elementet që e karakterizon restaurantin “Oxygen”.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Oxygen Restaurant

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
049 404 730 049 404**** Shfaq
Vendndodhja
Gjakovë