Palace Hotel & SPA

Mitrovicë

Rreth Palace Hotel & SPA

Duhet të jeni në Palace që të ndiheni mbretërorë!
Hotel Palace & Spa është hoteli më i ri luksoz në qytetin e Mitrovicës, që sjellë te konsumatorët sofistikimin bashkëkohor urban të një niveli tjetër.

50 dhomat dhe suitat të mobiluara për të dhënë komoditet, përshtaten përfekt për turistët modernë dhe bizneset. Dhomat janë të dizajnuara që t’ju japin komfortin që kurrë se keni menduar që ju duhet, dhe bashkë me qendrën e SPA-së, palestrën dhe restaurantet ekskluzive dhe sallat e konferencave e shndërrojnë qëndrimin tuaj në një përvojë të paharruar.

Përmes shërbimeve tona cilësore, ne synojmë dhe shpresojmë të bëjmë qëndrimin tuaj një përvojë të paharrueshme.

Ju mirëpresim me ngrohtësi dhe dashuri!

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Palace Hotel & SPA

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Telefoni
049 736 062 049 736**** Shfaq
Vendndodhja
Mitrovicë