Panorama Dining

Prishtina

Rreth Panorama Dining

Ushqime tradicionale nga kuzhina Ballkanike.

Ushqimi ynë ballkanik është i përzemërt dhe i shijshëm, plot me sallata, dips të shijshme dhe mish të pjekur në skarë.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Panorama Dining

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
045 382 222 045 382**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina