Passable

Lipjan

Rreth Passable

PASSABLE Prishtine eshte nje kompani private me kapital familjar.
Kompania është themeluar në vitin 1992 dhe mirret kryesisht me distribuimin e mallrave Ushqimor – Higjienik dhe Kozmetik.

Kompania jonë aktivitetin e vet kryesisht e zhvillon në depot e veta (12 000 Paleta) dhe ka zyre biznesi me mbi 750 m2.

Gjithçka e ofruar është e garantuar, sepse Passable zbaton me ndershmëri garancitë e aplikuara ndaj klientëve të saj. Ju mund të ndiheni të sigurt, duke ditur qe sadisfaksioni juaj është prioriteti ynë i parë

Partneritetet tona janë të orientuara drejt identifikimit të aspiratave të klientëve tanë aktualë e potencialë, dhe më pas plotësimit të tyre duke siguruar një përputhshmëri sa më të madhe midis pritshmërive tuaja dhe realizimeve tona. Për këtë arsye, ne kemi zgjedhur marka si MaxFactor, Sarantis, Wilkinson, Eveline dhe një sërë markash të tjera..

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Passable

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
038 501 000 038 501**** Shfaq
Vendndodhja
Lipjan