Pasta FASTA

Prishtina

Rreth Pasta FASTA

Po, ne jemi vendi me makaronat e shijshme – Oh, dhe përbërësi ynë kryesor është dashuria!

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Pasta FASTA

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
049 885 577 049 885**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina