Pastrim Kimik Joni

Fushë Kosovë

Rreth Pastrim Kimik Joni

Pastrim Kimik “JONI” është kompani profesionale për pastrimin e rrobave dhe tekstilit.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Pastrim Kimik Joni

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Produkt & Shërbim
Telefoni
044 372 668 044 372**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë