Pema Mall L.L.C

Prishtina

Rreth Pema Mall L.L.C

Pema Mall është platformë për shitje online. Ofron një gamë produktesh nga disa kategori duke mbuluar shumicën e nevojave të përditshme në treg. Pema Mall mbulon kategoritë nga fusha e Automobilizmit, Teknologjisë, Veshmbathjeve, Shëndetësisë, Veglave të Punës, Sportit, Pijeve dhe Librarisë me tendecë të zgjerimit edhe në kategori tjera. Rritja dhe zgjerimi i kompanisë është duke ndodhur shumë shpejt. Pema Mall është me qendër në Prishtinë-Kosovë, Mynhen-Gjermani, shumë shpejt edhe në Cyrih-Zvicër.

Besueshmëria, çmimi i ulët, cilësia e produktit, shpejtësia e liferimit mbesin veçori për kompaninë.


Misioni
Tashmë në platformë ofrohen me mijëra produkte. Në vazhdimësi është duke u punuar në rritjen e numrit të tyre. Zhvillimi i mëtutjeshëm dhe përshtatja e platformës, çmimet e ulëta dhe shpejtësia në liferim karshi konsumatorit mbesin mision i vazhdueshëm i kompanisë.


Kultura e kompanisë
Kompaninë e përbëjnë një ekip mjaft i fortë dhe entuziast. Respekti në ndërveprimin kolegjial mbetet vlerë e pakontestueshme e kompanisë.
Toleranca është shumë e rëndësishme për ne. Karakteret dhe mënyrat tona të ndryshme të të menduarit na dallojnë.

Së bashku mund të arrijmë qëllime të mëdha. Çdo ditë ne motivojmë njëri-tjetrin dhe vazhdimisht vëmë në dyshim status quo-në, sepse nuk qëndrojmë në vend.

Ne jemi ndryshe. Idetë novatore janë pikërisht gjëja jonë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Pema Mall L.L.C

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Telefoni
049 962 418 049 962**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina