Pevlaku Shpk

Gjakovë

Rreth Pevlaku Shpk

Shoqëria “PE–VLA–KU” Sh.P.K. që nga viti 2005 është ndër kompanitë më të njohura dhe të mëdha në fushën e ndërtimit në Shqipëri dhe Kosove. Gjatë këtyre viteve në Kosovë dhe në Shqipëri, stafi profesional i “PE-VLA-KU” Sh.P.K ka projektuar dhe realizuar me sukses dhjetra projekte në ndërtim. Sot ndihemi krenarë, pasi shikojmë që kemi hedhur hapa të suksesshëm në ekonominë e lirë të tregut dhe me projektet tona jemi pjesë në zhvillimin e te dy vendeve.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Pevlaku Shpk

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Themelimi
2005
Telefoni
049 20 10 30 049 20 1**** Shfaq
Vendndodhja
Gjakovë