Pika 5A

Gjilan

Rreth Pika 5A

Reklama ndriquese dhe 3D
Shtyp ne tekstil (Maica, bluza te ndryshme)
Kimik me mbishkrime

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Pika 5A

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Gazetari, Shtyp & Media
Telefoni
045 113 388 045 113**** Shfaq
Vendndodhja
Gjilan